Brugsanvisningerne på denne webside er de nyeste udgaver, som er tilgængelige på dette tidspunkt. Alle brugsanvisninger kan ændres uden yderligere varsel. Tjek regelmæssigt dette websted for opdateringer for at sikre, at du er i besiddelse af den seneste udgave af brugsanvisningen.

Close

Hvad er "NSK STUDIO"?

NSK Studio er et 3D CG animationsstudio udviklet i håbet om at inspirere folk til at "beskytte smukke tænder og det globale miljø". Vi skabte denne animationsserie for at udtrykke vores taknemmelighed over for tandlæger og tandplejere. Vi håber også, at animationen vil motivere seerne til at passe på deres tænder og passe på miljøet.

NSK STUDIO Animationer

Declaration Version

EP1

EP2

EP3

Direktørens kommentar

Den verdenskendte videokreatør Atsushi Makino ansættes som instruktør af animationen
Atsushi Makino, en af Japans førende videoskabere, blev udpeget som animationschef.
I animationen viser vi de forskellige historier om Dr. Sakura, en tandlæge, der har evnen til at tale med tænder, sammen med de unikke patienter, der besøger klinikken, samt tænder med forskellige problemer, hvilket giver liv til animationens unikke farver og verdensbilleder på en charmerende måde.

Atsushi MakinoVideo Director, Art Director

profile profile

Atsushi Makino blev født I 1982, og studerede TV & Film grafik på Academy of Arts Archetecture & Design I Pragh, hvor ham lærte at tegne animation og majonet animation.
Han fortsatte til Tokyo University of the Arts, hvor han afsluttede uddannelsen på Graduate School of Film and New Media.
Han arbejder på tværs af flere genrer som live action, kunst og animation og arbejder med filmregi, kunstregi, animationsregi, karakterdesign og illustrationer.
Han bruger nostalgiske motiver, som mange kender, og kombinerer dem med moderne, men følsomme idéer, der gør det muligt for ham at bringe sit værk og publikum tættere på hinanden.
Han har modtaget forskellige priser globalt og i Japan, og han var også involveret i instruktionen af videoen til åbningsceremonien for de paralympiske lege i Tokyo 2020.

Kommentar fra Atsushi Makino

Missionen med dette projekt er at få folk over hele verden til at genoverveje vigtigheden af at passe på deres tænder.
Det, jeg var mest bevidst om, da jeg forsøgte at skabe et sjovt verdensbillede, der kunne opnå dette, var, hvordan "tændernes verden" skulle se ud.
Når Dr. Sakura kigger ind i patienternes munde, skal seerne bringes ind i den verden, som tænderne lever i.
Jeg skabte det ved at ændre designet efter hver karakter - menneske, vampyr og haj.
Derudover designede jeg mange dyr fyldt med fantasielementer, så Dr. Sakuras evne til at tale med tænder kunne falde naturligt på plads.
Hver af disse interessante indstillinger er offentliggjort på Nakanishi Inc.'s websted, så tag endelig chancen for at tjekke dem ud.

Hovedpersonerne

Dr. Sakura

Mr. Q

Sharkespeare

Beboere i den tandformede ø

Salesman

Niwatori-kun

Tirano

whale brothers

Zou-kun

Verdenen på den tandformede ø

Tandlægekontoret

Den tandformede ø

Dr. Sakura's bil

Mørk og stille nat

Produktionsprocesser for NSK STUDIO

Historien bag kulisserne

NSK Brand Concept

  • Create it
  • Siden NSKs grundlæggelse i 1930 har vores mission været at beskytte dyrebare tænder over hele verden. Og vi har altid arbejdet sammen med tandlæger og partnere for at skabe succes på denne mission.
  • Tools for Professilonals
  • Instrumenter af højeste kvalitet til tandlæger og tandplejere En ny video til NSK's brand-slogan Create it. Vi var i stand til at udtrykke ånden i Create it. på en subtil og dynamisk måde, ligesom NSK. Tag et kig.