NSK's infektionskontrolløsninger til at reducere infektionsrisici i tandlægepraksis

Som producent af dentalinstrumenter sætter NSK altid brugernes, supportpersonalets og patienternes sikkerhed først. For at sikre patienters og tandlægers sikkerhed tilbyder NSK omfattende løsninger til infektionsforebyggelse - NSKs innovative teknologier, der reducerer infektionsrisici forårsaget af kontaminering og aerosoler genereret af roterende instrumenter. Derudover dækker oparbejdningsinstruktionerne for NSK-produkter væsentlige vedligeholdelsestrin for at holde tandudstyr rene og gøre dem sikre at bruge.

Forebyggelse af indtrængning af forurenende stoffer i håndstykker

Relaterede produkter

Mikromotordrevne instrumenter genererer færre aerosoler

Relaterede produkter

Korrekt genbehandling

Relaterede produkter til genbehandling

NSK tilbyder løsninger til at dække hele dekontamineringscyklussen - rengøring, desinfektion, smøring og sterilisering for at hjælpe med at opretholde sikker og pålidelig drift.

  • iCare+

    "Ethvert instrument, der anvendes i tandplejen, skal være perfekt rengjort, desinficeret og vedligeholdt. NSK er opmærksom på kravene i den daglige praksis og er efter mange års research kommet frem til en enkel og effektiv løsning takket være iCare+.
    Derudover blev n.cid, en bakteriedræbende, svampedræbende og virucid desinfektionsopløsning til iCare+, certificeret for den positive effekt på COVID-19 af et laboratorium i Tyskland."

  • iClave plus

    Dentalinstrumenter består af mikromekanismer med høj præcision, og omhyggelig sterilisering er påkrævet for at garantere optimal ydeevne. NSKs iClave plus anvender et kobberkammer til at udføre B-type steriliseringscyklusser med 50 % større kapacitet end konventionelle autoklaver.