Brugsanvisningerne på denne webside er de nyeste udgaver, som er tilgængelige på dette tidspunkt. Alle brugsanvisninger kan ændres uden yderligere varsel. Tjek regelmæssigt dette websted for opdateringer for at sikre, at du er i besiddelse af den seneste udgave af brugsanvisningen.

Close

Den internationale virksomhed

Den internationale virksomhed

Global standard

NSKs produkter sælges i mere end 135 lande over hele verden. De er højt værdsatte for deres overlegne kvalitet og pålidelighed, og deres fremragende ydelses/omkostningsforhold. Salg til udlandet tegner sig nu for mere end 75 % af vores omsætning, og vi er vokset til være en global aktør. I mellemtiden skærpes konkurrencen på markedet stadig mere.

NSK drager fuld fordel af vores verdensomspændende netværk. Vi lytter til vores kunders behov globalt, og det fører til en stadig udvikling af nye produkter. Vi udvikler produkter, der imødekommer de fælles behov på det globale marked. Samtidig er vi opmærksomme på detaljer, der giver os mulighed for at reagere på specifikke lokale behov.

Vi udvider på globalt plan for at opnå "innovativt design", "absolut kvalitet", "konkurrencedygtigt omkostningsniveau", "et stærkt globalt salgsnetværk" og "førsteklasses eftersalgsservice". Det er vores mål at blive det førende globale brand.

Globalt netværk

Vi mener, at for at blive et globalt førende brand, så er det vigtigt at etablere funktioner, der fungerer som virksomhedens hænder og fødder, øjne og ører på de store markeder rundt omkring i verden. Opbygning af stærke salgs- og marketingkapaciteter samt kundeservice og eftersalgsaktiviteter er vigtige for kundetilfredsheden. Vi har i øjeblikket et salgsnet på 15 baser rundt omkring i verden, herunder oversøiske datterselskaber og repræsentationskontorer.

Navnlig på det europæiske marked med mange producenter af tandlægeudstyr i verdensklasse har vi efter etableringen af NSK Europe GmbH i Tyskland i 2003 også etableret NSK France SAS (i Paris, Frankrig) i 2005 og NSK United Kingdom Ltd. (i London, England) i 2007. Og med udvidelsen af vores aktive salgsfremmende kampagner og brandingstrategi er salget steget markant og NSK-brandet er blevet betydeligt styrket i Europa. Endvidere startede vi i 2008 NSK Dental Spain SA (i Madrid, Spanien), og i slutningen af 2008 NSK Euro Holdings (i Frankfurt, Tyskland) med den hensigt at samle salg, marketing og logistik i den europæiske region. På denne måde kunne vi sikre en hurtigere distribution inden for Europa.

Vi har også etableret NSK Middle East (Dubai, UAE) i 2000, NSK Shanghai Ltd. (Shanghai, Kina) på det hurtigt voksende asiatiske marked i 2005, NSK Rus & CIS (Moskva, Rusland) og NSK Oceania Pty. Ltd. i 2007 og NSK Asia Pte Ltd (Singapore) i 2009. Vi opretholder et system, hvor vi hurtigt kan reagere på de forskellige behov i hver enkelt region.

På verdens største marked, Amerika, har vi etableret NSK Dental LLC (Chicago) og NSK America Latina Ltda (Brazil) i 2013. Og omfanget af vores globale netværk vokser stadig støt.

I lande, hvor vi ikke har et lokalt datterselskab, har vi styrket vores forhold til de lokale distributører for på denne måde at opbygge et salgsnetværk. På denne måde står vi stærkt over for vores konkurrenter, og vi kan imødekomme vores brugeres behov i alle detaljer.