Om NSK

NSK tilbyder primært dentalhåndstykker samt en bred vifte af dentaludstyr. Vores udvikling af nye produkter svarer til nye terapeutiske områder på en rettidig måde.

Vores produkterVores innovative produkter

For at opnå "tandsundhed" vil NSK udvikle innovative produkter inden for genoprettende tandpleje, forebyggende tandpleje, parodontologi, implantologi, oral kirurgi og mobil tandpleje ved hjælp af NSK's "innovative slibeteknologi", nemlig højhastighedsrotationsteknologi og ultralydsteknologi. Alt det førnævnte suppleres af vores voksende udvalg af dekontamineringsprodukter. Inden for hvert område vil vi producere udstyr, der gør det muligt for tandlæger og tandplejere at udføre behandlingen hurtigere, mere effektivt og mere sikkert, udstyr, der gør det muligt at give nye typer behandling og være mindre stressende for patienterne.

ProduktionsmiljøDet er herfra, at verdensklasse, globale kvalitetsprodukter bliver født.

Som en producent, der leverer produkter til verden, som bidrager til folks sundhed, er et rent miljø omgivet af frodig grøn natur vigtigt for os.
I et miljø, der er velsignet med de skiftende udtryk, som floraen og faunaen viser gennem de fire årstider, har vi skabt produkter af høj kvalitet med vores egen præcisionsteknologi og topmoderne produktionsfaciliteter.
Vi mener, at NSK's ultimative mål er hele tiden at frigive nye nyttige produkter til verden med en producents stolthed ind i fremtiden.

  • Hovedkvarterets R&D-center "RD1"

    Det nye hovedkvarters R&D-center "RD1", som stod færdigt i april 2017, er udstyret til at tjene en hovedkvarterfunktion og en forsknings- og udviklingsfunktion. For at øge niveauet og hastigheden af udviklingen af nye produkter har vi især skabt et miljø, der gør det lettere for udviklingsdesignere at arbejde med hjælp fra topmoderne udstyr. Centret har også et gæstfrihedsområde og et showroom til at byde både indenlandske og udenlandske besøgende velkommen. Der er også "Center Court", et atrium i fire niveauer, der kan rumme op til 600 personer og give de besøgende den største inspiration. RD1 bliver NSK's innovative knudepunkt.

  • A1-fabrik

    Den nye fabrik "A1", som stod færdig i marts 2018, er en banebrydende fabrik, der fungerer som kernen i NSK's strategi på mellemlang og lang sigt. Det er her, den integrerede produktion af 90% af de præcisionsdele, der kræves til NSK's produkter, udføres. Fabrikken er udstyret med 600 sæt procesudstyr fordelt på et gulvareal på 14.000 m² og er i drift 24 timer i døgnet året rundt (med undtagelse af visse helligdage). Det giver mulighed for in-house produktion af alle processer fra skæring af råmaterialer på en CNC-drejebænk efterfulgt af bearbejdningscentret, CNC-slibning, varmebehandling og overfladebehandling, hvilket sikrer en stabil og effektiv produktion af præcisionsdele af høj kvalitet.

  • A1+-fabrik

    Den nye "A1+"-fabrik, der stod færdig i september 2022, ligger ved siden af "A1"-fabrikken i Utsunomiya West Central Core Industrial Park. Med et samlet gulvareal på 5.500 m² og ca. 100 enheder procesudstyr er fabrikken i drift 24 timer i døgnet (undtagen i lange ferier) som en fabrik for præcisionsdele. Hele taget er dækket af 1.600 solpaneler for at øge produktionskapaciteten og reducere miljøpåvirkningen.

Bæredygtighed hos NSKCreate it for a better future

I dag står vi over for en lang række problemer, fra et superaldrende samfund til dekarbonisering. Vi sigter ikke kun mod at forbedre folks tandsundhed, men vi stræber også efter at bidrage til deres lykke og det globale miljø, der ligger bag.

"Fuldere liv" og "En lykkeligere planet".

Alle vil tænke selv, mens vi arbejder sammen i solidaritet for at skabe en bedre verden. Det er NSK's løfte for fremtiden.

Særlig webside om bæredygtighed

Virksomhedsprofil

Virksomhedens navn
NAKANISHI INC.
Grundlagt
Februar, 1930
Etableret
Januar, 1951
Repræsentant
President & Group CEO, Eiichi Nakanishi
Antal medarbejdere
1.478 (pr. 31. december 2022)
Vigtigste forretningsaktiviteter
Fremstilling og salg af dentalprodukter, produkter og generelle industriprodukter.
Corporate website